Documentaire Zachte Kracht

Synopsis

`Zachte Kracht' is een creatieve documentaire die je de combinatie van zachtheid en kracht laat ervaren. De zussen Elvie en Donna nemen je mee op hun ontdekkingstocht. Ze hebben het gevoel dat de samenleving uit balans is. Er is teveel waardering voor kracht, zoals zakelijkheid, snelheid en veel doen. Ze dromen van een samenleving waarin mensen kracht combineren met zachtheid, zoals rust, zorgzaamheid en empathie. `Zachte Kracht' is hun verkenning naar de vele manieren waarop zachte kracht eruit kan zien. Hun verkenning leidt hen langs inspirerende mensen uit hun omgeving. En langs de elementen van de natuur. Ze vinden aanknopingspunten om meer in evenwicht te kunnen leven. De zussen verkennen hoe je dit evenwicht tussen zachtheid en kracht kunt vasthouden bij het verdienen van geld. En wat het betekent voor onze gezondheid als we meer zouden staan voor de rust en zachtheid die we zelf nodig hebben. En hoe kan er binnen bedrijven ruimte gecreëerd worden voor zachte kracht? Ze dromen over hoe we als samenleving kunnen groeien vanuit zachte kracht. `Zachte Kracht' nodigt je uit om op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken. Het geeft een naam aan wat iedereen kent en in zich heeft.

Te zien

BIJ JOUW ORGANISATIE OF EVENEMENT
Wil je documentaire `Zachte Kracht' laten zien bij jouw evenement, organisatie, netwerk, studie, vereniging of bij een andere gelegenheid ? Dat kan! Iedereen is vrij om onze film te bekijken en vertonen. Vertoon je onze documentaire voor commerciële doeleinden? Wij hebben `Zachte Kracht' op eigen kosten geproduceerd. We stellen we het daarom op prijs als je ons laat meedelen in de winst, met het bedrag of percentage dat het je waard is.
MET EEN VERDIEPEND PROGRAMMA
Interesse in een verdiepend programma bij het bekijken van documentaire `Zachte Kracht'? Ik kom graag langs om de film te laten zien en een verdiepend gesprek te begeleiden . Ik denk daarnaast ook graag met je mee over hoe je in jouw (organisatie)context meer ruimte kunt creëren voor de zachte krachten. Ik bied hiervoor diverse mogelijkheden en stem deze graag samen met jou af op jouw wensen en (organisatie) doelstellingen. Zie: zachte kracht in company programma’s.
Documentaire `Zachte Kracht' is regelmatig te zien in combinatie met een verdiepend programma, tijdens de zachte kracht-workshops . Deze workshops zijn gericht op persoonlijke vorming en leiderschap .


DIALOOGAVONDEN `ZACHTE KRACHT & VOORUITGANG'
In voorbereiding, meer informatie volgt.


Bedankt

ELVIE KROMWIJK
Mijn fantastische zus,
mede-initiatiefnemer en
co-producent
MAURITS VELDHUIJZEN VAN ZANTEN
Hybride filmmaker
www.wunderhund.nl

MARC LUTTIK
Gitarist
e-mail

IWAN VAN WIJK
Sounddesigner
www.iwanvanwijk.nl

Anna de Vor, Radia Elgarbi, Gustaaf Haan, Sjeel van den Hof, Fatouch Chanaat, Tex Gunning en Mariëtte Stolk