Workshops particulieren

Reis mee naar de wereld van zachte kracht . Ontdek hoe jij in dieper contact kunt komen met jezelf en de zachte kracht die je van nature in je hebt. En hoe je van daaruit concreet meer in evenwicht kunt leven, werken en creëren.
Al als kind hebben we onbewust strategieën ontwikkeld om te overleven in deze wereld. Om liefde en aandacht te krijgen, om gezien te worden en om jezelf te beschermen. De dingen die we allemaal graag willen. Ontdek hoe jij vanuit je strategieën weer terug kunt komen bij wie je werkelijk bent . Ervaar hoe je dit diepe contact met jezelf, ook helpt om de ander écht te kunnen ontmoeten. LEES MEER

Wat betekent het voor onze gezondheid als we echt de ruimte geven aan de rust en zachtheid die we zelf nodig hebben? Ontdek waar je jezelf vasthoudt of tekort doet en oefen met opnieuw ruimte geven aan jezelf . Je gaat naar huis met concrete persoonlijke inzichten die je helpen om in je dagelijkse leven meer een plek te geven aan de rust en zachtheid die je nodig hebt. LEES MEER

Hoe kun je presteren en je loopbaan vormgeven op een manier die recht doet aan wie je bent, aan wat je wilt en aan de waarden waarmee je in het leven staat? Verhelder jouw ideale manier van werken, ondernemen, studeren en geld verdienen. En welke plek dit heeft in je leven. En verken welke stappen je kunt zetten, groot of klein, om je in jouw juiste richting te bewegen. LEES MEER

KALENDER

  • Tijdelijk geen workshops
    In verband met mooie Zachte Kracht-opdrachten waar ik op dit moment aan werk, organiseer ik tijdelijk geen workshops en evenementen. Je bent wél van harte welkom voor één-op-één coaching. Je kunt onze documentaire ook laten zien op je eigen evenement of workshop; op verzoek kan ik daar ook bij aanwezig zijn.

    Wil je bericht ontvangen zodra er wel weer nieuwe workshops en evenementen gepland staan? Geef dit dan door via: info@zachtekracht.com .

    En houdt natuurlijk ook Instagram , Facebook en LinkedIn in de gaten!

In company programma's

ZACHTE KRACHT IN COMPANY

BASIS:
FILM & VERDIEPEND GESPREK


Ik kom onze documentaire `Zachte Kracht' graag laten zien in jouw organisatie, team, netwerk of vereniging. Samen deze film kijken nodigt uit om even anders naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Wat raakt aan wie je bent, wilt zijn en wat je wilt bijdragen? Dat in openheid uitwisselen is prachtig, verrijkend, leerzaam, en vooral ook super leuk! Voor jou als mens, maar ook voor je team- en organisatiedynamiek. Zo'n verdiepend gesprek begeleid ik graag - vanuit eenvoud en met liefde.


DIEPER:
CONCREET RUIMTE GEVEN AAN ZACHTE KRACHT

Wil je meer? Graag denk ik samen met jou na over hoe de zachte kracht in jouw context meer een plek kan krijgen. Welke aanpassingen kun je doen in jullie systeem om de zachte kracht van je team, werknemers of betrokkenen meer de ruimte te geven? Naar zichzelf, elkaar en naar de klanten toe? En zo meer ruimte te creëren voor creativiteit, vertrouwen en evenwichtige prestatie . Ik bied daarvoor diverse programma's en workshops. En die stem ik graag samen met jou af op jouw wensen en (organisatie)doelstellingen.


DIEPST:

BEZIELDE MENSEN
Echt de diepte in? Hoe zou het zijn als mensen in jouw context meer aanwezig zijn vanuit een diep contact met zichzelf en de waarden waarmee ze in het leven staan? Als zij authentiek en met zelfvertrouwen bijdragen aan de doelstellingen, steeds in balans tussen hun autonomie en verbinding met anderen? En als zij daarbij hun intuïtie en intellect elkaar laten versterken? Als zij vanuit vertrouwen, helderheid en openheid effectief met elkaar communiceren? En ondertussen steeds oog houden voor wat zij zelf voelen, willen en nodig hebben, om zo duurzaam energiek te blijven?

Bezielde mensen vormen bezielde organisaties. Ze vormen de beste basis voor echte creativiteit, energie, vertrouwen, maatschappelijke waarde en evenwichtige prestatie. Ik begeleid de mensen in jouw organisatie graag in hun persoonlijk leiderschap door middel van één-op-één coaching. Om alle aanwezige zachte krachten in jouw organisatie optimaal te laten bloeien.


SAMEN MET PARTNERS

Waar wenselijk werk ik samen met een aantal andere professionals die afhankelijk van de benodigde kennis en competenties, kunnen worden ingezet om dit programma tot een succes te maken.


INTERESSE?
Neem contact op voor een verkennend gesprek. Dan denken we samen na over wat past in jouw (organisatie)context.