Workshop 2 Gezondheid

ALTIJD AAN STAAN
We leven in een samenleving waarin er voortdurend druk wordt uitgeoefend om te presteren en om door te gaan. Ongeacht je natuurlijke flow van het moment. Expliciet, maar ook impliciet doordat er te eenzijdig waardering is voor veel doen, presteren, doorgaan, status, altijd vrolijk en leuk zijn en er goed uit zien. De wereld staat ook altijd `aan’; er is zoveel om te zien, mee te maken en te doen. Deze onbalans is uitputtend . Het ligt op de loer om hierdoor de rust, zorg en zachtheid die je zelf nodig hebt uit het oog te verliezen of het niet stevig genoeg te bewaken. Zonde, want echte kracht, schoonheid, creativiteit en evenwichtige prestatie komt voort uit op de eerste plaats onvoorwaardelijke aandacht, zorg en zachtheid voor onszelf.

RUIMTE GEVEN ZACHTHEID
Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wat het betekent voor onze gezondheid als we echt de ruimte geven aan de rust en zachtheid die we zelf nodig hebben. Met oefeningen ontdek je waar je jezelf vasthoudt of tekort doet en oefen je met opnieuw ruimte geven aan jezelf . Je gaat naar huis met concrete persoonlijke inzichten over hoe je in je dagelijkse leven meer een plek kunt geven aan de rust en zachtheid die je nodig hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Kleine groep van 4 - 5 deelnemers .
  • Periodiek op vrijdagochtenden van 10:00 – 13:00u en donderdagmiddagen van 13:30 – 16:30u. Zie kalender , Facebook en LinkedIn .
  • Is er nog geen datum bekend? Laat me weten dat je interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte !
  • In mijn studio in Bunnik, op fietsafstand van Utrecht .
  • Kost €35,- voor particulieren ( 50% studentenkorting ). Zakelijk tarief is €95,-. De prijzen zijn inclusief consumpties.
  • Aanmelden kan per mail .