Workshop 3
Geld, ondernemen en werk

DOEN WAAR JE HART LIGT
Of je nu student bent of een jonge professional, ondernemer, medewerker, manager of directeur: je blijft altijd mens. Een uniek persoon met zachtheid en kracht, met ideeën, vaardigheden, talenten, idealen, wensen en behoeften. De kunst is om aandacht te houden voor wie jezelf bent en wat je belangrijk vindt. Om naar je innerlijke stem te blijven luisteren. Ook bij het verdienen van geld. Hoe kun je presteren en je loopbaan vormgeven op een manier die recht doet aan wie je bent , aan wat je wilt en aan de waarden waarmee je in het leven staat?

GROTE OF KLEINE STAPPEN
Tijdens deze workshop staan we stil bij deze persoonlijke vraag. Je verheldert door middel van creatieve oefening jouw ideale manier van werken, ondernemen, studeren en geld verdienen. En welke plek dit heeft in je leven. Met concrete vervolgoefening en dialoog verken je welke stappen je kunt zetten, groot of klein, om je in jouw juiste richting te bewegen.
PRAKTISCHE INFORMATIE
  • Kleine groep van 4 - 5 deelnemers .
  • Periodiek op vrijdagochtenden van 10:00 – 13:00u en donderdagmiddagen van 13:00 – 16:00u. Zie kalender , Facebook en LinkedIn .
  • Is er nog geen datum bekend? Laat me weten dat je interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte !
  • In mijn studio in Bunnik, op fietsafstand van Utrecht .
  • Kost €35,- voor particulieren ( 50% studentenkorting ). Zakelijk tarief is €95,-. De prijzen zijn inclusief consumpties.
  • Aanmelden kan per mail .